Zzp’er in de zorg

Als zzp’er in de zorg aan de slag voor Zeeuwse Zorgmensen. Waarom het werken via een bemiddelingsbureau, of hoe wij ons liever noemen: een service- en advieskantoor, zo zijn voordelen heeft!

Jouw tijd besteden aan de zorg

Als zelfstandig ondernemer kun je soms het gevoel hebben er alleen voor te staan. Je bent je vastigheid kwijt, moet zelf je administratie bijhouden, facturen maken en verzenden én op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Dit zijn niet direct de taken waar jij x jaar geleden je zorgdiploma voor hebt behaald. Daarom kan het samenwerken met een bemiddelingsbureau uitkomst bieden. Dit zijn de voordelen van een samenwerking:

– Zeeuwse Zorgmensen regelt opdrachten

Wij benaderen jou met nieuwe of aanvullende zorgvragen. Vervolgens kun jij zelf bepalen of dit iets voor je is. Het aanbod is zeer divers, van verzorging tot verpleging, één op één of bij een zorginstelling, dag-, avond,- slaap-, waak- of 24-uurs diensten. Palliatieve zorg, begeleiding, noem maar op!

– Wij verzorgen jouw facturen

Een ander voordeel van werken als zzp’er bij Zeeuwse Zorgmensen is het uit handen geven van jouw facturatie. Werkt je voor een zorgorganisatie? Dan maken en verzenden wij jouw factuur en krijg je jouw uren via ons uitbetaald. Werk je bij een particuliere cliënten, ook dan maken wij jouw factuur en zorgen wij dat deze op de juiste plaats terecht komt.

– Je werkt zelfstandig maar kunt terugvallen op een team

Als zzp’er in de zorg werk je uiteraard zelfstandig. Toch kan het soms fijn zijn om terug te kunnen vallen op een team. Zo werk je bij particuliere cliënten vaak samen met andere zzp’ers op één rooster. Je kunt dan op elkaar terugvallen wanneer je onverwacht een dienst wil ruilen, maar ook als je eens iets wilt bespreken. Bij een zorgorganisatie ben je vaak een aanvulling op een vast team. Bovendien zijn wij er op kantoor ook altijd voor als je ergens mee zit of vragen over hebt!

– Wij zijn 24 uur bereikbaar

Ons kantoor is bezet op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00. Maar ook buiten kantoortijden en in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Altijd fijn om te weten dat je iemand kunt bereiken in onverwachte situaties.

Wil je meer weten over werken als zzp’er bij Zeeuwse Zorgmensen?

Lees op deze pagina verder. Hier kun je ook jouw contactgegevens achterlaten, dan bellen of mailen wij jou met meer informatie!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en/of Linked In voor meer nieuws en informatie rondom het zzp-schap.

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?