Aan de slag als zzp'er in de zorg? Zeeuwse Zorgmensen voorziet jou van de leukste opdrachten!

Wij werken samen met diverse zorgorganisaties en particuliere cliënten. Hierdoor bieden wij een breed aanbod van werk in de zorg. Denk aan verpleging en verzorging bij mensen thuis, tijdens de laatste levensfase of intra- en extramuraal bij zorgorganisaties in Zeeland. 

Ben je al zzp’er in de zorg, of heb je interesse om dit te worden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze Coördinatoren staan jou graag te woord!

Samenwerken met Zeeuwse Zorgmensen

Zorg geven staat centraal!

Als zzp’er moet je aan steeds meer eisen en regels voldoen. Wij vinden het belangrijk dat je alles goed geregeld hebt. Maar het meest belangrijke is natuurlijk dat jij de zorg kunt geven die je te bieden hebt. 

Wij ondersteunen jou bij het hebben van een eigen onderneming.  Zo kun jij je volledig richten op de zorgvrager. 

 

Servicepakket

Ons servicepakket is er op gericht om zoveel mogelijk bijkomende niet-zorg activiteiten uit te voeren zodat jij je volledig kunt concentreren op de uitvoering van de zorg. 

Ons servicepakket bestaat uit onder andere:

Hulp en advies voor jou!

Naast bovengenoemd servicepakket, organiseren wij regelmatig (netwerk)bijeenkomsten om jou te voorzien van de meest actuele informatie over de zorg en het zzp-schap. Bovendien is dit een hele leuke informele manier om met collega zzp’ers in contact te komen. Ook sturen wij nieuwsbrieven met leuk en interessant nieuws, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en faciliteren wij teamvergaderingen.

Samen staan we voor het leveren van de beste zorg!

Enthousiast geworden? Laat vrijblijvend jouw gegevens achter via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Handleiding

Als jij zzp’er bent bij Zeeuwse Zorgmensen, kun je hieronder de handleiding voor onze planningsapp FleGo vinden!

FAQ FleGo

De meest gestelde vragen over ons planningssysteem FleGo vind je hieronder!