Zorgverleners

Zeeuwse Zorgmensen staat bekend om haar persoonlijke aanpak en inzet van kwaliteit.

Heb je hart voor de (Zeeuwse) zorg en ben je op zoek naar zorgvragen die aansluiten op je kwalificaties en wensen? Dan ben je bij Zeeuwse Zorgmensen aan het juiste adres!

Een samenwerking aangaan met Zeeuwse Zorgmensen

Het beste voor de zorgvrager

Als zzp’er dien je aan vele eisen te voldoen en volledig te functioneren als zelfstandige. Het is echter wel belangrijk dat de zorgverlener de aandacht richt op de zorgvrager en deze niet verliest door alle lasten die het zzp-schap met zich meebrengt.

Zeeuwse Zorgmensen ondersteunt daarom in het oprichten en onderhouden van een eigen onderneming. Hiervoor hebben wij een servicepakket ontwikkeld.

Servicepakket

Ons servicepakket is er op gericht om zoveel mogelijk bijkomende niet-zorg activiteiten uit te voeren zodat de zorgverlener zich volledig kan concentreren op de uitvoering van de zorg.

Ons servicepakket bestaat uit onder andere:

  • Acquisitie
  • Administratieve ondersteuning
  • Facturering
  • Advies

Naast de vier genoemde diensten, organiseren wij regelmatig (netwerk)bijeenkomsten om de zzp’er te voorzien van de meest actuele informatie over de zorg en het zzp-schap. Ook sturen wij nieuwsbrieven met leuke en interessante nieuwtjes en weetjes, faciliteren, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en faciliteren wij teamvergaderingen.

Samen staan we voor het leveren van de gewenste zorg!

Schrijf je bij ons in als zorgverlener