Zorgorganisaties

Zeeuwse Zorgmensen is dè speler in Zeeland op het gebied van 24-uurs-, extramurale-, intramurale- en nachtzorg, en ook op het gebied van flexpoolbeheer-, uitzenddiensten en vakantiekrachten. Wij leveren zorg op maat en denken graag met u mee!

24 uurs zorg

Door vermindering van personeel en krimpende budgetten, wordt het voor zorgorganisaties steeds lastiger om voor de cliënt 24-uurszorg te bieden. Dit gaat  ten koste van de zorg aan de cliënt. Wilt u deze zorg aan cliënten toch blijven bieden en zoekt u hiervoor een klein team zelfstandig zorgverleners?

Neem dan contact op met Zeeuwse Zorgmensen. Wij leggen u graag een hoogwaardige en betaalbare oplossing voor.

Intramurale- en extramurale zorg

Wij bieden ondersteuning tijdens een ziek- en piekperiode binnen uw zorgorganisatie als het gaat om intra- en extramurale zorg. De zelfstandig zorgverleners hebben ruime ervaring en door snel schakelen spelen we direct in op uw vraag.

Nachtzorg

Bij opvang en ondersteuning van tijdelijke pieken. Bijvoorbeeld de vakantieperiode, ziekte of plotseling toegenomen zorgvraag wordt een oplossing geboden voor slaap- en waaknachten. Met een gekwalificeerd team van zelfstandig zorgverleners kan de zorg voor de cliënt gewoon doorgaan.

Flexpoolbeheer

Door fluctuaties in de zorgvraag, verzuim en verlof van medewerkers zijn er doorlopend openstaande diensten die ingevuld moeten worden binnen een zorgorganisatie. In periodes van groei, extra drukte en bij ziekte moet er vlot geanticipeerd worden.

Zeeuwse Zorgmensen is een specialist in het opzetten en beheren van een flexpool. Vraag en aanbod worden op elkaar afgestemd.

Door efficiënte inzet van medewerkers worden kosten door overbezetting voorkomen, maar ook kwaliteitsverlies en een te hoge werkdruk door onderbezetting gereduceerd.

Voordelen flexpoolbeheer Zeeuwse Zorgmensen:

  • Kostenbesparing door vermindering externe inleen
  • Centrale aansturing vanuit 1 loket
  • Aantrekkelijk werkgeverschap door meer aanbod en flexibel werken
  • Soepel planningsproces
  • Maandelijkse management informatie waardoor er adequaat ingespeeld kan worden op veranderingen

Uitzenden

Tijdelijke inzet nodig tijdens ziek- en piekperiodes? Voor sommige vormen van dienstverlening is de uitzendconstructie mogelijk geschikt.

Neem contact op met Zeeuwse Zorgmensen voor een advies op maat.

Vakantiekrachten

Tijdens de vakantieperioden extra ondersteuning nodig? Zeeuwse Zorgmensen verzorgt de werving & selectie voor vakantiekrachten.