Zorgmedewerkers die passen bij uw organisatie!

Zeeuwse Zorgmensen is een service- en advieskantoor waar kwaliteit en deskundige zorg voorop staan. Wij werken samen met zorgverleners die betrokken, gedreven en met zorg aan de slag gaan. 

Als zorgorganisatie staat u voor het leveren van de beste zorg aan uw cliënten. Kwalitatief en zorgzaam personeel dat voldoet aan uw eisen is daarbij essentieel. Zeeuwse Zorgmensen deelt deze mening en zorgt voor personeel dat past bij uw organisatie. 

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

Met een gekwalificeerd team van zelfstandig zorgverleners kan de zorg voor de cliënt gewoon doorgaan. We leveren deze zorg één op één of intramuraal voor meerdere bewoners. Ook voor palliatieve nachtzorg hebben wij veel geschikte zorgverleners in ons bestand. 

Wij bieden ondersteuning tijdens een ziek- en piekperiode binnen uw zorgorganisatie als het gaat om intra- en extramurale zorg. De zelfstandig zorgverleners hebben ruime ervaring en door snel schakelen spelen we direct in op uw vraag. U kunt bij ons terecht voor zorgverleners van diverse niveau’s met diverse opleidingen en ervaring.

 

Wij bieden rooster op basis van 24 uur aaneengesloten zorg. Samen met een klein team van zelfstandige zorgverleners kunnen wij deze zorg aan uw cliënten bieden. 

Tijdelijke inzet nodig tijdens ziek- en piekperiodes? Voor sommige vormen van dienstverlening is de uitzendconstructie mogelijk geschikt.

Neem contact op met Zeeuwse Zorgmensen voor een advies op maat.

Ook samenwerken met Zeeuwse Zorgmensen?  Laat hieronder de gegevens van uw organisatie achter en geef kort aan waar wij u bij kunnen helpen.