Zeeuwse Zorgmensen lid van de NBBU

Zeeuwse Zorgmensen is sinds 15 februari 2021 lid van de NBBU. We voldoen hiermee aan het keurmerk dat door de NBBU speciaal is ontwikkeld voor zzp-bemiddelaars. Het doel van het keurmerk is dat de bemiddelaar (Zeeuwse Zorgmensen) zijn risico’s helder heeft en dat die voor de opdrachtgever beperkt zijn. Met andere woorden, een betrouwbare en transparante en professionele samenwerking voor zowel de opdrachtgever (particulier of organisatie), als voor de opdrachtnemer(zzp’er).

Goedgekeurd!

Na keuring door een geaccrediteerde controle-instelling, is het keurmerk aan ons toegekend. Er is onder andere gekeken naar de voorwaarden die wij aan zzp’ers stellen, onze transparantie in dienstverlening en het gebruik van modelovereenkomsten die goedgekeurd zijn door de Belastingdienst. Dit is belangrijk voor alle partijen waarmee wij samenwerken. Zo is iedereen namelijk verzekerd van de juiste documentatie die nodig is voor de bedrijfsvoering. Bovendien zijn we één van de weinige bemiddelaars in Zeeland die dit keurmerk bezitten.

Voordeel voor zzp’ers

Ook voor onze zzp’ers biedt de certificering voordelen. Zo weet je als zzp’er dat je zaken doet met een betrouwbare bemiddelaar, die zijn financiën en backoffice op orde heeft, én zorgt voor een correcte facturatie. Zo kun jij je, als zzp’er, volledig richten op het werk dat je het liefste doet, verplegen, verzorgen of begeleiden. Wij nemen de administratieve taken namelijk uit handen en zorgen voor een juiste afhandeling.

Trots lid van de NBBU

We vinden het belangrijk om continue te werken aan verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Met het behalen van dit keurmerk zijn we lid van de nbbu én leveren we hier een mooie bijdrage aan. Mocht je meer informatie wensen over een samenwerking met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Social Media

Volg je ons ook al op Facebook, Instagram en Linked In? Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.


Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?