Wij zijn Zeeuwse Zorgmensen. De verbindende schakel tussen zorgvragers en zorgprofessionals in Zeeland.

Zowel mensen die zorg nodig hebben als mensen die zorg verlenen zijn bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk om vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen zodat iedereen de juiste zorg ontvangt. 

We leveren zorg aan particulieren maar ook helpen wij zorgorganisaties met het oplossen van tekorten. Dit doen wij door samen te werken met deskundige zzp’ers, flexmedewerkers en uitzendkrachten. 

Onze Coördinatoren staan dagelijks klaar om u te voorzien van een passend antwoord op uw vraag. Wilt u bijvoorbeeld vrijblijvend advies ontvangen over zorg bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. 

Persoonlijk
Bij Zeeuwse Zorgmensen luisteren wij met aandacht naar uw vraag of verhaal. Wij doen ons uiterste best om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Denken in oplossingen vinden wij hierin erg belangrijk. Wij staan u persoonlijk te woord en komen gemaakte afspraken na.
Gedreven
Wij zijn continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Hierbij kijken wij buiten de gebaande paden en gaan een uitdaging niet uit de weg. Daarnaast zullen wij u te allen tijde zo goed mogelijk van dienst zijn door op zoek te gaan naar een oplossing binnen de mogelijkheden.
Verbindend​
Door onze ervaring als service- en advieskantoor in de zorg weten wij u met de juiste personen of organisaties in contact te brengen. Onze kennis van vraag en aanbod in de zorg maakt dat wij de verbindende schakel zijn tussen verschillende partijen. Wij verbinden met oog voor detail en ons doel is het leveren van zorg op maat.

Ons Team

Zeeuwse Zorgmensen en Flego

Mascha

Directeur – Bestuurder

Samantha

Coördinator Zorgorganisaties en Particulier

Maurice

Administratief Medewerker