Werken in de Flexpool. Medewerker Henti geeft antwoord :)

In deze terugkerende blog vragen we verschillende medewerkers naar hun ervaring met werken in de Flexpool. In deze eerste versie geeft Henti antwoord op onze vragen. Henti is Verzorgende IG bij divisie wonen en zorg (intramuraal) van Zorgstroom.

Korte introductie

Naam: Henti Effendi
Werkzaam in regio: Middelburg
Hoe lang al in de flexpool? 2.5 jaar
Gezinssituatie: met 2 kinderen, een van 6 en 1.5 jaar
Aantal uur: 24 uur

Hoe bevalt het plannen en zelf inregelen van de diensten via de app?

Iedere maand kan ik mijzelf makkelijk inschrijven via de app. Het rooster is overzichtelijk en binnen 7 dagen krijgt je altijd bevestiging van de diensten die aan je toegewezen zijn.

Welk onderdeel aan werken in de zorg vind je het leukst?

Werken met liefde en humor is onbetaalbaar, de glimlach op het gezicht van de mensen, daar doe je het voor. Wanneer je in de zorg werkt, kun jij echt het verschil maken, alleen al met een gezellig praatje kun je iemand zijn hele dag oplichten. 

Hoe combineer je jouw werk met jouw thuissituatie?

Werken en thuis zijn is via de FLIP (flexibele inzet pool)  ideaal te combineren. Dus je werkt wanneer dat voor je thuissituatie uitkomt, laat ik het zo zeggen.

Waarom zou je werken in de flexpool aanraden?

Ik hou van flexibiliteit en afwisseling. Iedere dag andere mensen met verschillende culturele achtergronden, zowel collega’s en cliënten. Bovendien biedt FLIP veel vrijheid en ik kan zelf bepalen wanneer ik werk.

Hoe vind je de samenwerking met Zeeuwse Zorgmensen?

Zoals ik klaar sta voor FLIP (flexibele inzet pool), staat FLIP klaar voor mij. Ik word gesteund als er iets is en als vragen heb of als ik een dienst wil ruilen. Daar zijn jullie heel behulpzaam in. En ook als ik het ergens niet mee eens ben, respecteren jullie dat en wordt er iets meegedaan. Dus, die vrijheid heb je bij de FLIP.

Heb jij ook interesse in werken in één van de Flexpools van Zeeuwse Zorgmensen? Laat dan hier je gegevens achter en wees welkom!

Zoals ik klaar sta voor FLIP, staat FLIP klaar voor mij

– Henti, Flexpool medewerker Zeeuwse Zorgmensen –

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?