Werken als zzp’er in de intramurale en-/of extramurale zorg?

Wij zijn continue op zoek naar zzp’ers voor intramurale en extramurale zorg 

Wat is intramurale zorg?

Intramurale zorg is gezondheidszorg die gedurende een onafgebroken verblijf van meer dan 24 uur geboden wordt in een zorginstelling, zoals een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis of een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Intramurale zorg geeft dus aan dat je ‘binnen de muren’ werkt. 

Wat is extramurale zorg? 

Extramurale zorg betreft de zorg aan cliënten die niet in een instelling verblijven. Het is zorg die de cliënt op afspraak bij de zorgaanbieder krijgt, of die de zorgaanbieder bij de cliënt aan huis levert.  

Zpp’ers in de zorg 

Heb je voldoende ervaring om zelfstandig te werken? Dan is het wellicht interessant om als zzp’er aan de slag te gaan. Je kunt jouw diensten aanpassen en inregelen zoals jij dit wilt. Het aanbod van diensten is divers (denk aan nacht, dag, avond en wijkroutes) dus er is volop keuze. 

Met vaste cliënten kun je een stabiele basis voor jezelf maken welke je kunt aanvullen met ad-hoc diensten.

Reageer op wat jou aanspreekt, of maak je interesses kenbaar zodat wij kunnen zoeken naar leuke opdrachten. 

Werken wanneer jij wilt 

Wil je een maand niet werken? Geen probleem. Wil je extra werken, ook geen probleem natuurlijk! Ben je op zoek naar vernieuwing, afwisseling, uitdaging, zelfstandigheid, vastigheid maar ook naar flexibiliteit? Ga dan nu aan de slag als zzp’er en schrijf je dan snel in bij Zeeuwse Zorgmensen. Ben je al zzp’er? Dan kun je bij ons heel snel aan de slag. 

Interesse?

Heb jij interesse om te werken in de intramurale en-/of extramurale zorg als zzp’er? Bekijk hier onze partners of neem direct contact op om met ons kennis te maken. Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op het volgende nummer: 0118-820213 of mail naar inschrijven@zeeuwsezorgmensen.nl (graag jouw CV toevoegen).

Vraag naar of richt je mail aan Renate en Nina.

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?