Vacature zzp’er Intramurale zorg

Vacature zzp’er Intramurale zorg

Wil jij als zzp’er aan de slag op een afdeling met meerdere cliënten in een woonzorgcentrum? Neem dan contact op met ons zodat je snel aan de slag kunt bij één van de zorgorganisaties waar wij mee samenwerken.

Ben jij in het bezit van een zorgdiploma van helpende t/m verpleegkundige en heb jij ervaring in de zorg? Wil jij zelf aan kunnen geven wanneer je beschikbaar bent? Wees welkom; onze coördinatoren zorgen voor de juiste opdrachten en ook voor de financiële afhandeling. Zo kun jij je concentreren op je werk én jouw vrije tijd.

Wat is de standplaats?

Je gaat werken in het woonzorgcentrum naar jouw keuze. Wil je voor afwisseling ingezet worden op verschillende locaties? Geen probleem! Samen met jou zoeken we een locatie die aansluit bij jouw wensen. Dit kan zijn in de regio van jouw woonplaats zijn, maar uiteraard kun je ook de voorkeur voor een zorgorganisatie opgeven.

Uren en dagen per week

De uren worden in overleg ingepland. Je kunt jouw werkzaamheden dus laten aansluiten op je thuissituatie of eventuele andere verplichtingen. Wil je voor een langere periode op een locatie aan de slag? Graag! Je kunt jouw voorkeur doorgeven voor de dienstsoort die jij wilt werken. Denk aan dag, avond en nachtdiensten.

Wat ga je doen?

Bij intramurale zorg werk je op een locatie waar cliënten vast verblijven. Je helpt hen gedurende de dag waar nodig. Dit kan variëren van wassen en aankleden tot hulp met eten en het aanreiken van medicatie. 

Een enorm afwisselende zorgvraag!

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een zorgdiploma helpende t/m verpleegkundige
  • Ervaring binnen de ouderenzorg
  • Zelfstandig, maar zeker ook een teamspeler

Wat bieden wij jou?

  • Mooi afwisselend werk dat aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Ondersteuning en advies bij het starten van de zorg
  • Goede tarieven volgens onze vaste tarievenlijsten
  • Verwerken van jouw geplande diensten 
  • Facturatie; wij nemen je alles uit handen zodat jij je kunt focussen op de zorg

Heb je interesse?

Neem telefonisch contact op met ons op 0118-820213. Onze coördinatoren zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Je kunt ons ook een mail sturen op info@zeeuwsezorgmensen.nl

Ben jij al overtuigd dat je voor ons aan de slag wilt gaan? Meld je dan hier direct aan op onze website.

× Solliciteren via Whatsapp