Vacature zzp’er in de zorg

Ben jij al zzp’er in de zorg, of heb je de wens dit te worden? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe zelfstandigen die met ons samen willen werken. Zzp’ers met diverse zorgachtergronden kunnen bij ons terecht. Denk aan helpenden, verzorgenden 3 (IG) of verpleegkundigen. Ook met een sociaal maatschappelijke opleiding kun je aan de slag! Leer hier meer over de vacature zzp’er in de zorg.

Bij Zeeuwse Zorgmensen hebben wij de leukste opdrachten voor jou als zzp’er in de zorg!

Voordelen van werken via Zeeuwse Zorgmensen

Als zelfstandige zorgprofessional wil je het liefst al jouw tijd besteden aan het geven van zorg. Dit is uiteindelijk ook waarom je jouw opleiding hebt gevolgd! Door samen te werken met een bemiddelingsbureau als Zeeuwse Zorgmensen, worden een aantal taken van jou als zzp’er uit handen genomen. Zo bieden wij dagelijks nieuwe opdrachten aan door heel Zeeland, we verzorgen jouw facturen én we ondersteunen plannen van de zorg. Een ander groot voordeel, is dat je ondanks jouw zelfstandigheid, toch deel uit kunt maken van een team. Denk aan een zorg bij een particuliere cliënt, waarbij je met een vast team van zzp’ers werkt.

Diensten en opdrachten voor jou als zzp’er in de zorg

De diensten die wij aanbieden zijn erg divers. We werken samen met zorgorganisaties door heel Zeeland, maar ook particuliere cliënten weten ons te vinden. De opdrachten lopen uiteen van begeleiding, tot verpleging, verzorging tot palliatieve zorg. Het ziektebeeld van de cliënten is zeer divers en uiteenlopend. Je bepaalt uiteraard zelf welke diensten bij jou passen, en welke je graag wilt invullen.

Vergoeding en facturatie

Wij werken met een vaste tarievenlijst per niveau. Zo zijn voor iedereen de verdiensten transparant en helder. Werk je via ons voor een zorgorganisatie? Dan factureren wij namens jou en krijg je via ons jou uurloon per maand uitbetaald. Voor particuliere cliënten werken je per opdracht, waarbij een bepaald tarief hoort. Dit staat dus los van het niveau dat jij als zzp’er hebt, maar is afhankelijk van de zorgvraag van de cliënt. In dit geval krijg jij uitbetaald via de cliënt of instantie (bijvoorbeeld SVB) en brengen wij een servicefactuur in rekening.
Ben je benieuwd naar onze tarievenlijst? Laat dan hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie over de vacature zzp’er in de zorg?

Wil je meer informatie over de vacature zzp’er in de zorg? Kijk dan op onze pagina voor zzp’ers en laat jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Bellen mag natuurlijk ook! 0118 820213.

Volg je ons?

Volg je ons al op Social Media? Via Facebook, Instagram en/of Linked In blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

vacature zzp'er in de zorg

× Solliciteren via Whatsapp