Vacature ZZP Verpleegkundige – Wijkteam Schouwen

Heb jij een diploma en werkervaring als verpleegkundige niveau 4? Wil jij als zzp’er aan de slag bij binnen de thuiszorg in de regio Schouwen? Neem dan contact op met ons zodat je snel aan de slag kunt!

Ben jij in het bezit van een diploma als Verpleegkundige niveau 4 en heb je voldoende ervaring om zelfstandig te werken? Wil jij zelf aan kunnen geven wanneer je beschikbaar bent? Wees welkom!  Onze coördinatoren zorgen ervoor dat jij diensten kan werken die in jouw planning passen en ook voor de financiële afhandeling. Zo kun jij je concentreren op je werk én jouw vrije tijd.

Standplaats

Je bent werkzaam in de regio Schouwen.

Periode

Het betreft een periodeopdracht voor de duur van 4 maanden. Deze start half februari 2022 t/m half juni 2022.

Uren en werkdagen

De uren worden in overleg gepland. Je kunt jouw werkzaamheden dus laten aansluiten op je thuissituatie of eventuele andere verplichtingen. Wil je verschillende opdrachten combineren? Geen probleem. Dan puzzelen we graag met je mee zodat je meerdere opdrachten kunt aannemen.

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Voldoende ervaring
  • Zelfstandig werken maar denken vanuit het team

Wat bieden wij jou?

  • Mooi afwisselend werk dat aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Ondersteuning en advies bij het starten van de zorg
  • Goede tarieven volgens onze vaste tarievenlijsten
  • Verwerken van jouw geplande diensten
  • Facturatie; wij nemen je alles uit handen zodat jij je kunt focussen op de zorg

Ben je al overtuigd?

Ben jij al overtuigd dat je voor ons aan de slag wilt gaan? Meld je dan direct aan op onze website: https://www.zeeuwsezorgmensen.nl/zzp/ of mail jouw cv naar inschrijven@zeeuwsezorgmensen.nl

Mocht je vragen hebben of eerst aanvullende informatie willen ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op het volgende nummer: 0118-820213

× Solliciteren via Whatsapp