Vacature ZZP – Thuisbegeleiding Particulier – Vlissingen

Voor een jonge vrouw woonachtig in Vlissingen zijn we op zoek naar iemand die het zorgteam komt versterken. Heb jij een diploma en werkervaring in de begeleiding en adl? Wil jij als zzp’er aan de slag bij een particuliere cliënt thuis? Sluit onderstaande aanvraag aan bij jouw wensen, ervaring en agenda? Neem dan contact op met ons zodat je snel aan de slag kunt!

Zorgvraag

Jonge vrouw heeft vorige jaar een neurotrauma opgelopen en heeft een lang revalidatie traject gehad. Ze woont sinds mei weer thuis.

Werkzaamheden:

– Medicatie verstrekken

– ADL (automatische tillift en douchestoel aanwezig)

– Ontbijt op bed of na adl in de rolstoel aanbieden

– Ondersteunen, motiveren en stimuleren

– Lichte schoonmaakwerkzaamheden

– Begeleiding naar dagbesteding en in de nabije toekomst ook naar fysiotherapie

Waar

Vlissingen

Wanneer

Ma, di en do 7.45 – 15.45uur

Woe en vrij 07.45 – 12.30 uur

Za 09.00 – 12.00 uur

Financiering

Via PGB dus in het bezit zijn van een AGB code en Vecozo is een vereiste (kosteloos aan te vragen).

Interesse?

Mail naar particulier@zeeuwsezorgmensen.nl of bel naar 0118 820213. Je kunt je ook inschrijven via deze link. Wij nemen dan vaak dezelfde werkdag nog contact met jou op!


Ben jij in het bezit van een zorg- en/of begeleidingsdiploma en heb je voldoende ervaring om zelfstandig te werken? Sluit de bovenstaande aanvraag aan bij jouw opleiding en ervaring? Wil jij zelf aan kunnen geven wanneer je beschikbaar bent? Wees welkom; onze coördinatoren zorgen voor de juiste opdrachten en ook voor de financiële afhandeling. Zo kun jij je concentreren op je werk én jouw vrije tijd.

× Solliciteren via Whatsapp