Vacature Helpende plus / Verzorgende 3 IG – Oostburg – Flexibel Inzetbare Medewerker

Wij zijn op zoek Helpende plus en Verzorgenden 3 IG voor Zorgsaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Het betreft 8-uursdiensten en je hebt veel keuzemogelijkheden! Je kunt voor een langere periode aan de slag op de locatie in Oostburg, maar hebt wel de regie over de diensten die je wilt werken.

Zeeuwse Zorgmensen beheert de flexpool van Zorgsaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Als flexpoolmedewerker krijg je een contract bij de Zorgorganisatie, maar kies je zelf het aantal uur en kun je bepalen welke diensten je waar en wanneer wil werken. Normaal gesproken werk je dan ook op verschillende locaties van Zorgsaam. Maar momenteel is er een prioriteit in Oostburg, waardoor we de mogelijkheid bieden hier voor langere tijd aan de slag te gaan.
Lees hier meer over werken in onze flexpools.

Diensten

Het betreft 8-uursdiensten; vroege dienst (07.00 uur – 15.00 uur) en late dienst (14.00/15.00 uur-22.00-23.00 uur). Je kiest zelf op welke dagen je deze diensten werkt.

Bij intramurale zorg werk je op een locatie waar cliënten (ouderen) vast verblijven. Je helpt hen gedurende de dag waar nodig. Dit kan variëren van wassen en aankleden tot hulp met eten en andere

Ouderenzorglocatie Stelle in Oostburg biedt bewoners een veilige en vertrouwde omgeving waar zij alle aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. Stelle heeft drie afdelingen waar bewoners wonen met psychogeriatrische en somatische aandoeningen. Ook kunnen cliënten terecht in Stelle voor dagbesteding.

Een enorm afwisselende zorgvraag!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezig van een zorgdiploma Helpende plus (ben jij verzorgende of verpleegkundige? Ook voor jou zijn er mogelijkheden!)
  • Je hebt ervaring binnen de ouderenzorg (pré)
  • Je bent zelfstandig maar werkt ook goed in een team

Wat bieden wij jou?

  • Keuzevrijheid in het werken van diensten
  • Een contract van 0 tot 28 uur  
  • Werken met een digitaal planningssysteem die je ook via een app op je smartphone kunt bedienen; 
  • Salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Inschaling op basis van jouw werkervaring en diploma. 

Interesse?

Neem telefonisch contact op met ons op 0115-820212. Onze coördinatoren zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Je kunt ook een mail sturen naar flexpool@zeeuwsezorgmensen.nl Ben jij al overtuigd dat je voor ons aan de slag wilt gaan? Meld je dan direct aan via onze website.

× Solliciteren via Whatsapp