Vacature Flexpool

Bij Zeeuwse Zorgmensen werken wij samen met 3 verschillende zorgorganisaties. Voor deze organisaties beheren wij de flexpool. Mensen die werken in de flexpool, werken verschillende diensten op verschillende locaties. We vangen openstaande diensten van de vaste teams op, en bieden ondersteuning bij ziekte of verlof. Je kunt zowel intramuraal als extramuraal aan de slag, en je hebt keuze in het aantal contracturen dat je wilt. Als flexpoolmedewerker heb je invloed op jouw rooster doordat jijzelf de diensten inplant via de app! Voor de vacature flexpool zijn we altijd op zoek naar helpende 2, verzorgende 3 (IG) of verpleegkundigen. Je kunt in heel Zeeland aan de slag.

Diensten

Intramuraal of extramuraal. Bij intramurale diensten ga je aan de slag op de locatie van de zorgorganisatie. Welke locatie dit is, is afhankelijk van waar er diensten openstaan en waar er dus tekorten zijn. Je zult regelmatig van locatie wisselen. Dit houdt het wel zo leuk!
Het is ook mogelijk om extramuraal te werken. Je rijdt dan wijkroutes en komt bij de mensen thuis. Ook hierin kan de route verschillen en is er dus veel afwisseling!
De diensten die je werkt vinden plaats in de ochtend, middag- of avond en duren meestal 4 uur. Het is ook mogelijk om twee diensten achter elkaar te werken.

Rooster

Door middel van de app kun je jezelf inschrijven voor diensten. Op deze manier heb je dus gericht invloed op wanneer je wel en niet werkt. De zorgorganisaties zetten diensten open, zowel op korte als lange termijn. Jij zorgt ervoor dat je wekelijks jouw aantal gekozen contracturen werkt. Kun je een keer een week niet, dan mag je dat de andere week compenseren.

Vacature Flexpool

Wat vragen wij?

  • In bezit van zorgdiploma; helpende 2 (plus), verzorgende 3 (IG), Verpleegkundige
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Verantwoordelijkheid en het vermogen om nieuwe omgevingen snel eigen te maken

Wat bieden wij?

  • Contract van 1 – 32 uur bij een zorgorganisatie
  • Salaris conform CAO VVT, inschaling o.b.v. werkervaring en diploma
  • Zelf plannen met digitaal planningssysteem, bedienbaar vanaf mobiele telefoon
  • Flexibele baan met veel afwisseling
  • Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit

Meer weten over de vacature Flexpool?

Wil je meer weten over het werken in de flexpool? En ben je benieuwd wat de vacature flexpool nog meer inhoud? Kijk dan hier voor meer informatie, video’s en laat je gegevens achter als je wil solliciteren!

Volg jij ons al op Social Media?

Like of volg ons op Facebook, Instagram of Linked In voor de laatste nieuwtjes en meer informatie over Zeeuwse Zorgmensen!

vacature flexpool
× Solliciteren via Whatsapp