Uitzendkracht in de zorg

Werken als uitzendkracht in de zorg? Bij ons kun je ook via deze weg aan de slag bij diverse zorgorganisaties. Het belangrijkste is dat jij een zorgdiploma hebt! Door te werken als uitzendkracht heb je keuze in de opdrachten die je aanneemt en word je per week uitbetaald.

Hoe werkt het?

Wil jij werken als uitzendkracht in de zorg bij Zeeuwse Zorgmensen? Dan kun je je bij ons aanmelden via dit formulier. We lopen dan samen met jou een intakeproces door waarna je, indien geschikt, bij ons ingeschreven staat. Inschrijven als uitzendkracht is gratis en vrijblijvend. Je komt in een mailingsbestand en indien wij geschikte opdrachten hebben zullen wij deze met jou communiceren.

Soort diensten

Wij werken samen met diverse zorgorganisaties in Zeeland. Indien zij tekorten hebben in hun planning, of aanvulling willen op hun teams, dan nemen zij contact met ons op. Wij zetten deze diensten vervolgens uit onder de mensen die bij ons ingeschreven staan. De diensten zijn erg divers. Denk aan verpleging en verzorging, maar ook begeleiding wordt regelmatig aangevraagd. Je kunt dus ook met een sociaal maatschappelijk diploma bij ons terecht. Uiteindelijk bepaal jij altijd zelf jij je op wilt geven voor bepaalde diensten. De planning van de diensten gaat altijd in overleg met de zorgorganisatie

Voordelen van werken als uitzendkracht in de zorg

Wat zijn de voordelen van het werken als uitzendkracht in de zorg? Als uitzendkracht zit je eigenlijk tussen zzp’er en flexpoolmedewerker in. Je hebt keuzevrijheid in het aannemen van opdrachten, bepaalt zelf wanneer jij beschikbaar bent, maar hebt geen contract bij een zorgorganisatie. Je wordt wekelijks uitbetaald volgens CAO VVT. Je kunt tegelijkertijd aan de slag bij verschillende zorgorganisaties

Wat vragen wij van jou?

  • Je kunt zelfstandig werken en binnen een team
  • Je bent flexibel en makkelijk bereikbaar
  • Je hebt een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer
  • Je bent in het bezit van een zorgdiploma

Solliciteren?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Laat dan hier jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

× Solliciteren via Whatsapp