Nieuw! Folder Particuliere Zorg

Zorg aan huis

Wist je dat wij ook particuliere zorg en begeleiding aan huis leveren? Veel mensen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Het ontvangen van zorgverleners aan huis kan dan uitkomst bieden. Wij werken samen met een club professionele, betrouwbare en gekwalificeerde zorgverleners die met passie hun werk doen. 

Zorgverleners waarbij u zich op uw gemak voelt

Wanneer u thuis zorgverleners over de vloer krijgt, wilt u zich geen vreemde in eigen huis voelen. Daarom is het belangrijk dat u zorgverleners ontvangt waarbij u zich op uw gemak voelt. Om dit te bereiken luisteren wij goed naar uw wensen en gaan wij op zoek naar passende zelfstandige zorgverleners. Een kennismaking behoort altijd tot de mogelijkheden. 

Kosten van particuliere zorg

De financiering van de zorg die wij inzetten is mogelijk vanuit het persoonsgebonden budget. Veelal heeft een indicatie ontvangen vanuit de Wlz, Wmo, Zorgverzekeringswet of Jeugdwet. Ook is het mogelijk om zorg te ontvangen als aanvulling op de zorg die u ontvangt vanuit een verpleeghuis. Heeft u geen indicatie maar wenst u wel particuliere zorg of begeleiding aan huis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden particuliere zorg of begeleiding

Doordat de groep van zzp’ers waar wij mee samen werken erg divers is, zijn ook onze mogelijkheden groot. Zo kunnen wij voorzien in verzorging of verpleging, maar ook begeleiding behoort tot de mogelijkheden. U kunt denken aan begeleiding bij dagelijkse activiteiten of dagschema, zorg bij lichamelijke of geestelijke beperking, zorg bij dementie, zorg tijdens de laatste levensfase of zorg die nodig is vanwege ouderdom.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zorg aan huis? Download dan hier onze folder, of vraag aan en ontvang hem per post! U kunt ook vrijblijvend uw contactgegevens achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?