Werken in de zorg én zelf je diensten inplannen?

Bij Zeeuwse Zorgmensen kun je aan de slag bij een van de Flexpools! Je hebt de voordelen van een contract bij een zorgorganisatie én je kunt zelf jouw diensten inplannen. Zo kun je jouw werk goed combineren met privéleven of studie!

Bij ons ben je altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Onze Coördinatoren luisteren naar jouw wensen en samen gaan we op zoek naar werk dat bij jou past!

Welke voordelen heeft werken in de Flexpool?

  • Zekerheid van een contract met zorgorganisatie
  • Bepaal zelf welke diensten je werkt
  • Kies jouw contracturen van 0 tot 32 uur
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT
  • Persoonlijk contact met onze Coördinatoren
  • Perfect te combineren met studie en privéleven

Hoe werkt de Flexpool?

Voor een aantal zorgorganisaties beheren wij Flexpools. Door inzet van deze pools verlagen we de druk bij de vaste teams en vullen wij gaten in het rooster. Jij hebt de voordelen van een contract bij de zorgorganisatie en kiest zelf welke diensten je wilt werken. Het aantal uren van een contract is ook bespreekbaar!

Ook kun je kiezen welke soort dienst je invult, afhankelijk van jouw opleidingsniveau. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de wijk of intramuraal. Online kun je je opgeven voor openstaande diensten.

Onze Coördinatoren staan dagelijks klaar om jou persoonlijk te woord te staan. Buiten kantoortijden kun je altijd terecht bij onze bereikbare dienst. We vinden het belangrijk dat we op een fijne manier samenwerken! 

Ervaring van collega's

Werken in de Flexpool heeft vele voordelen. In het filmpje hieronder vertellen medewerkers over hun ervaring met werken in één van onze Flexpools. 

Video afspelen

Enthousiast geworden? Laat vrijblijvend jouw gegevens achter via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!