FleGo. Ons nieuwe planningssysteem.

In juni 2022 gaan we van start Flego. Ons nieuwe planningssysteem. Voor jou als zzp’er levert dit een hoop voordelen op. Hieronder benoemen we de belangrijkste. Werken voor Zeeuwse Zorgmensen. Leuker kunnen we het wel maken, en óók makkelijker 😉 !

Plannen en aanbod

Jullie zien straks in de app van FleGo welke nieuwe opdrachten en diensten er beschikbaar zijn. Met één druk op de knop schrijf je je in voor een dienst. Bovendien zorgt het voor veel meer overzicht in ons aanbod. Het inzien van de diensten is op elk moment van de dag beschikbaar. Daarnaast is er een uitgebreid keuzemenu waardoor je makkelijk kunt filteren op specifieke functies of vaardigheden.

Beschikbaarheid

Ook kun je zelf heel makkelijk jouw beschikbaarheid delen in de app. Zo weten wij precies wanneer we je kunnen inplannen. Handig bijvoorbeeld als een bepaalde zorgvrager of organisatie jou graag weer een aantal keer wil inlenen. Of wanneer wij, last minute aanvragen voor diezelfde nacht, snel willen inplannen.

Urenregistratie

Je kunt straks heel eenvoudig je eigen gewerkte uren invullen. Dit is handig, want als je een keer korter of langer hebt gewerkt, hoef je ons hiervoor niet meer te bellen of te mailen. Scheelt een hoop tijd en zo kun je meteen weer iets van je to do list afschrijven!

Zorginformatie

Je krijgt straks toegang tot zorginformatie die voor jou van toepassing is. Deze staat veilig en conform de regels van de AVG in de app.

Dossier

Via FleGo houden wij jouw persoonlijke dossier bij. We zorgen dat alle benodigde documenten hier in staan en up to date zijn. Denk aan alle overeenkomsten met de zorgorganisaties en particuliere cliënten waar je voor werkt. Samen met KIWA zijn jouw gegevens en benodigde kwaliteitseisen compleet en ben je inzetbaar. Jijzelf kunt deze documenten ook inzien en aanvullen. Zo werken we beiden in hetzelfde systeem en voorkom je wederom dat documenten verloren gaan in een overvolle mailbox.

Ontwikkelingen

Volg de laatste ontwikkelingen op onze social media kanalen! We houden je op de hoogte van de vorderingen en delen nog meer handige tips & tricks.

Ben je nog niet ingeschreven als zzp’er bij Zeeuwse Zorgmensen maar heb je wel interesse? Meld je hier aan!

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?