De ZZP Bijeenkomst van 17 november ’21!

Op woensdag 17 november was onze jaarlijkse ZZP Bijeenkomst. We zouden elkaar ontmoeten in Sint Laurens, maar vanwege de maatregelen werd de middag een online event. Het mocht de pret niet drukken!

Voorstellen

Ons team van Coördinatoren en Administratief medewerkers nam de aftrap door zich één voor één voor te stellen. Leuk, want vele van jullie spreken ons wel telefonisch, maar hebben ons nog niet eerder gezien! En dat geldt natuurlijk ook andersom, wij vonden het ook leuk om de gezichten van onze zzp’ers te zien.

Digitaal

Om de digitale bijeenkomst toch nog wat op te vrolijken ontving elke deelnemer een leuke goodiebag per post. Een gevulde ZZM tas met notitieblokje, pen, thee, wijn, chocolade een zoutje. We hoopten jullie op deze manier in de watten te leggen, en aan de reacties te horen is dit gelukt! Een digitale bijeenkomst kán soms een beetje rommelig verlopen, maar door wat spelregels af te spreken is ook dit niet gebeurd. Degene die niet aan het woord waren lieten hun microfoon uit, en als je wat wilde zeggen stak je je digitale hand op. Toch nog wat nostalgie tijdens de online bijeenkomst.

Samenwerking met KIWA

Zoals de meesten van jullie weten, vragen wij jullie om je te certificeren voor het KIWA keurmerk. Wij hebben daarom voor deze middag medewerkers van KIWA uitgenodigd om meer over hun keurmerk te vertellen. Er zijn door de deelnemende zzp’ers veel vragen gesteld aan KIWA, maar ook andersom! Er ontstond een mooie interactieve wisselwerking. Verbinden is één van onze kernwaarden, en dat is wat er gebeurde. Een samenwerking om voort te zetten en verder uit te breiden! Hopelijk mogen we elkaar de volgende keer in het echt ontmoeten.

https://www.mijnkeurmerk.nl/

Positiviteit

We zijn best trots op de positieve feedback die we tijdens de bijeenkomst mochten ontvangen. Iedereen was blij met de sessie omdat de presentatie duidelijk was en er veel informatie werd gegeven! Ook vertelde één van onze zzp’ers dat ze blij is met de goede communicatie vanuit Zeeuwse Zorgmensen. En, wij zijn op onze beurt weer super blij met zulke leuke en betrokken zzp’ers!

Al met al een geslaagde middag! We hopen dat velen van jullie volgend jaar (weer) zullen deelnemen. Wij kijken er al naar uit!

– Team ZZP Zeeuwse Zorgmensen –

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?