5 vragen aan zzp’er Samantha!

Samantha werkt sinds een half jaar als zzp’er voor Zeeuwse Zorgmensen. In die 6 maanden heeft zij al diverse opdrachten van ons aangenomen en zijn wij blij dat ze zich bij ons heeft ingeschreven. We stelden haar onze 5 vragen. Benieuwd naar haar antwoorden?

Wat bevalt jou aan het werken voor Zeeuwse Zorgmensen?

Ik vind het heel fijn werken voor Zeeuwse Zorgmensen. Ik krijg de openstaande diensten doorgestuurd en kan zelf aangeven wat ik kan werken. Verder wordt alles geregeld door hen dus dat scheelt veel tijd voor jezelf. De communicatie vind ik ook erg fijn en vriendelijk!

Wat is de reden dat jij zzp’er bent geworden?

Ik ben zzp’er geworden omdat ik zo mijn eigen planning kan maken, veel afwisseling heb in het werk en ook verschillende doelgroepen meemaak wat ik erg leuk vind. 

Wat zijn de voordelen van werken als zzp’er?

De voordelen van werken als zzp’er is dat je geheel je eigen tijd kunt indelen. Je werkt wanneer je kan/wil en als je op vakantie wil plan je niets in. Ook vind ik het een pluspunt om voor verschillende organisaties te werken. Ze werken elk op hun eigen manier. Zo zie je overal wel weer nieuwe dingen. Dus je leert zelf, maar kan bijvoorbeeld ook tips geven bij andere organisaties, over hoe het ergens anders gaat.

Ouderenzorg, ik geniet daar zo van!

– Samantha, zzp’ er bij Zeeuwse Zorgmensen –

Wat zijn de mindere punten?

Een minpunt van werken als zzp’er, vind ik zelf, is dat ik sneller ja zeg. Want je denkt al snel van ‘oh ik heb die dag niks dus plak er nog wel een dienstje tussen’. Je moet oppassen dat je jezelf niet voorbij loopt.

Wat voor type zorg past bij jou en waarom?

Type zorg wat bij mij past is voornamelijk wel de ouderenzorg. Ik geniet daar zo van! Ik werk momenteel ook op een NAH groep wat ik ook heel leuk en interessant vind! 

Lieve Samantha, bedankt voor je inzet, je bent een super zzp’er!

– Zeeuwse Zorgmensen –

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?