5 vragen aan Ella. Zzp’er bij Zeeuwse Zorgmensen

Ella Haaij is sinds oktober 2019 zzp’er bij Zeeuwse Zorgmensen en woonachtig in Hoedekenskerke. Via Zeeuwse Zorgmensen heeft Ella momenteel drie vaste cliënten. Wij stellen haar vijf vragen over het werken als zelfstandige in de zorg.

Wat bevalt jou aan het werken voor Zeeuwse Zorgmensen?

Het contact met de mensen op kantoor is altijd goed en ze denken met je mee. Dat Zeeuwse Zorgmensen naast bemiddeling naar organisaties ook bemiddelt naar particuliere opdrachtgevers is heel fijn. Je hoeft dan zelf iets minder actief te zoeken en kan je energie dan richten op het geven van zorg.

Wat is de reden dat jij zzp’er bent geworden?

Ik ben zzp’er geworden om mijn eigen regie te kunnen houden. Dat vind ik voor zorgvragers belangrijk dus ook voor mijzelf.

Wat zijn de voordelen van het werken als zzp’er?

Ik heb zelf de regie over het indelen van mijn werk en dus over mijn agenda. Ik kan hierdoor eigenlijk alles zelf bepalen.

Wat zijn de mindere punten van het zzp-schap?

Als zzper moet je zelf de administratie doen en dat is iets waar ik niet blij van word. Ik steek die tijd liever in mijn gezin en in het zorgen voor mijn cliënten.

Wat voor type zorg past bij jou en waarom?

Ik vind het leuk om bij veel mensen/organisaties in de keuken te kijken. Mijn passie ligt vooral in de gehandicaptenzorg of in de ouderenzorg. In de ouderenzorg werk ik vooral graag met mensen met dementie en met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. In die zorg is geen uur hetzelfde en is het de kunst om mensen een zo fijn mogelijk bestaan te geven. Vaak lukt dat en dat maakt voor mij dat de zorg een mooi vak is. Hard werken is het zeker maar het geeft mij heel veel voldoening.

Bedankt Ella! Je bent een topper en zeer waardevol voor Zeeuwse Zorgmensen en haar cliënten!

– team Zeeuwse Zorgmensen –

Wij maken gebruik van cookies

Waarvoor gebruiken wij cookies?